设为首页收藏本站我的收藏

大耳朵英语社区

 找回密码
 注册
搜索
查看: 1935|回复: 1

[壁纸/口语训练/丰富测试] 成人英语口语交际练习题

[复制链接]
发表于 2017-8-3 14:26:38 | 显示全部楼层 |阅读模式
1. “May I borrow your paper?” “____.”
A. By all means B. Never mind
C. You are welcomeD. Don’t mention it
2. _____, Timmy, act like a big boy now.
A. Come on B. Pardon me
C. You are rightD. Don’t mention it
3. He pushed his way through the crowd, saying “_____.”
A. Never mind B. With pleasure
C. Go ahead D. Excuse me
4. “I’d like to take a week’s holiday.” “_____, we’re just too busy.”
A. Don’t worry
B. Don’t mention it
C. Forget it
D. Pardon me
5. “I’m so sorry about that cup.” “Oh,_____ —I’ve got plenty.”
A. that’s right
B. bad luck
C. sorry
D. forget it
6.“Do you mind if I smoke?” “_____.”
A. Yes, please
B. Never mind
C. Go ahead
D. No, please don’t
7. “I’m going to have a job interview tomorrow.” “Oh,_____!”
A. Cheers B. Good luck
C. Come onD. Congratulations
8. “Might I have some more bread?” “_____!”
A. How come B. Take your time
C. Yes, go onD. Please help yourself
9. “Do you need any help with those heavy bags?” “No, thanks._____.”
A. Never mind B. All right
C. I can manage D. You are welcome
10. “The film is worth seeing twice.” “_____. It’s not at all interesting.”
A. I couldn’t agree less B. I couldn’t agree more
C. I’m afraid soD. Never mind
11.“I think it’s a bad idea.” “_____. I don’t like it either.”
A. I couldn’t agree moreB. I believe not
C. I’m afraid not D. I don’t think so
12.“Have a drink?” “No thanks,_____.”
A. I do mind B. I don’t like itC. Never mindD. I’d rather not
13.“I hear Johnson was badly injured in the accident.” “_____, let’s go and see him.”
A. What’s moreB. If so
C. Where possible D. When necessary
14. “Can I come?” “_____; there might not be room in the car.”
A. That’s OK B. Never mind
C. That depends D. It doesn’t matter
15. “I’ve spilled some coffee on the carpet.” “_____”
A. That’s right.B. It doesn’t matter.
C. That’s rude. D. Please don’t.
16. “Red or white wine?” “Oh, either. _____”
A. That’s right.B. It doesn’t matter.
C. Never mind.D. After you.
17. “It was so kind of you to give us a lift.” “Don’t mention it;_____.”
A. that’s right. B. it doesn’t matter.
C. never mind.D. it was a pleasure
18. We can either eat now or after the show. — _____.
A. It just depends B. It’s up to you
C. All rightD. Glad to hear that
19. I don’t think I’ll need any money but I’ll bring some,_____ .
A. just in caseB. it depends C. as usualD.with pleasure
20. “Thank you for helping me.” “_____.”
A. With pleasure B. Never mindC. My pleasureD. Never say that
21. “I’m afraid I’ve lost that wallet you gave me.” “Well,_____ , I can easily buy you another one.”
A. all rightB. not at all
C. never mindD. don’t mention it
22. “I think you should phone Jenny and say sorry to her.” “_____. It was her fault.”
A. No way B. Not possible C. No chance D. Not at all
23._____ the children are excited—this is the first time they’ve been abroad.
A. After all B. All rightC. No wonderD. Never mind
24. “You must find such long hours very tiring.” “_____ . I enjoyed it.”
A. After allB. Never mind
C. Not in the leastD. That’s all right
25.“Do you want to go to the movie, Jane?” “_____. I feel like doing something different.”
A. Don’t mention itB. I don’t want it
C. I don’t think so D. Not really
26. “Hello, may I speak to Jim Smith?” “Yes,_____”
A.Talking.B. Speaking.
C. I’m Mr. Smith. D. Who are you?
27.“Shall we eat Italian food tonight?” “Yes,_____”
A. Not at all. B. Why not?C. Never mind.D. What of it?
28. “Would you take this along to the office for me?” “_____.”
A. My pleasure
B. With pleasure
C. Never mind
D. Not at all

发表于 2017-8-25 20:06:46 | 显示全部楼层
My Answer:
1. C 2. A 3. D 4. C 5. A 6. C 7. B 8. D 9. C 10. A 11. A 12. D 13. C 14. C 15. B 16. B 17. D 18. B 19. A 20. C 21. C 22. A 23. C 24. C 25. D 26. B 27. B 28. B
Waiting for the keys to come...
回复 支持 反对

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 注册

本版积分规则

关闭

站长推荐上一条 /1 下一条

Archiver|手机版|小黑屋|大耳朵英语社区 ( 客服QQ群:19012993  

GMT+8, 2019-1-22 22:33

Powered by Discuz!

© 2001-2017 Comsenz Inc.

快速回复 返回顶部 返回列表