设为首页收藏本站我的收藏

大耳朵英语社区

Tell Me Why <吸血鬼日记>——第1388期听歌学英语【2012.10.22】

☆欢迎来到歌曲版块☆

2012年10月22日第1388期听歌学英语,每天一期,敬请关注。旨在放松休闲的时刻也能学到英语。

★今天推荐的歌曲是:

【Tell Me Why <吸血鬼日记>

-----------Lafee
MV描述:LeFee,德国流行/摇滚女歌手。16岁那年她凭着一首感人至深的 Wo Bist Du (Mama) 闯入人们的视线,备受德国媒体宠爱,有人认为她的声音像年轻时候的Nena。在她的摇滚风味十足的歌曲里总有着略带委屈低调的声音,歌曲常常在安静中开始,却在中途爆发... 这首Tell me why选为吸血鬼日记插曲,非常符合剧情,唯美动听!
欢迎点击进入大耳朵主站收听更多歌曲:
http://www.ebigear.com/news-57-90908.html
          歌词:
I’m lying wide awake 我躺着,翻覆难眠
My head spinning over you 脑海中不断萦绕这你的身影
Dark of night, no stars inside漆黑的夜晚,没有星光
You are dreaming next to me你在我的旁边做着梦
Afraid to close my eyes,我不敢闭上双眼
‘cause I don’t wanna miss a moment of you因为不想错过你的任何一刻。
Don’t want to dream,no 不想做梦,不
No dream could be as beatiful as you are没有任何梦能跟你一样美
Tell me what have I done to deserve something this beatiful 告诉我,我究竟做了什么,才修来了这样的福分(美事)?
Tell me why 告诉我为什么
Am I the one your all belongs to- why me?我是你的归宿吗?为什么选择我?
Am I the one you wanna place in your heart-why me?我是你想要放在心上的人吗?为什么是我?
Tell me why do you love me 告诉我为什么爱我
Why is me you want?为什么你要的是我?
Before you came the days just passed你在夜幕中走来
But now I so cannot reach seconds但现在我如此的忘记了时间(不能触及每一秒)
Within me thousand suns rise 我心内千个太阳升起
And I’m praying for them to never do disappear我祈祷它们永远不要消失
Tell me what have I done to deserve something this beatiful告诉我,我究竟做了什么,才修来了这样的福分(美事)?
Am I the one your all belongs to- why me?我是你的归宿吗?为什么选择我?
Tell me why告诉我为什么
Am I the one you wanna place in your heart-why me?我是你想要放在心上的人吗?为什么是我?
Tell me why do you love me告诉我为什么爱我

Why is me you want?为什么你要的是我?
Tell me why I deserve you告诉我我为何配得上你
And why do you say: ‘’I love you girl’’还有为什么你说“我爱你,女孩”
Tell me why I deserve you告诉我我为何配得上你
Why is me you love?为什么你爱的是我?

好有feel  发表于 2013-1-3 12:41

评分

mcm1712 + 15 很给力!
yuwquihb + 10 赞一个!
今夜无人入眠 + 15 赞一个!好好听

sounds good

tell me why i deserve you
tell me why do you love me?

很不错的歌

Tell me why do you sing so beautifully?ha ha

好    听

so good, thank you for presenting it to us!

so beautiful the girl in the movie. I want to see this movie!

It sounds nice. Thanks a lot.

wounderful  voice.

enjoying life, enjoying love.

很动听,比较舒缓

Tanks for sharing!

who is the one I all belongs to?

I love the song.