设为首页收藏本站我的收藏

大耳朵英语社区

No Promises ——第1384期听歌学英语【2012.10.18】

☆欢迎来到歌曲版块☆

2012年10月18日第1384期听歌学英语,每天一期,敬请关注。旨在放松休闲的时刻也能学到英语。

★今天推荐的歌曲是:

【No Promises

-----------shayne ward
歌词:
Hey baby, when we are together, doing things that we love.
嗨,我的宝贝,当我们在一起做我们喜欢的事
Every time you're near I feel like I’m in heaven, feeling
high
每一次当你靠近我,当让我感觉置身在天堂般的快乐
I don’t want to let go, girl.
我不想要你离开我,女孩
I just need you to know girl.
我现在就需要你陪伴,女孩
I don’t wanna run away, baby you’re the one I need tonight,
我不想要走远, 我今晚只须要有你的陪伴
No promises.
不要有太多的山盟海誓
Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your
arms
宝贝,我今晚就想将你紧紧拥入怀中,就算是在你怀中死去也无憾
Here tonight
就在今晚
Hey baby, when we are together, doing things that we love.
嗨,我的宝贝,当我们在一起做我们喜欢的事
Everytime you're near I feel like I’m in heaven, feeling high
每一次当你靠近我,当让我感觉置身在天堂般的快乐
I don’t want to let go, girl.
我不想要你离开我,女孩
I just need you you to know girl.
我现在就需要你陪伴,女孩
I don’t wanna run away, baby you’re the one I need tonight,
我不想要走远,我今晚只须要有你的陪伴
不要有太多的山盟海誓
Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your
arms
I don’t want to run away, I want to stay forever, thru Time and
Time..
我不想要走远,我只想要永远的停留在你身边,就让时间一分一秒的流去
No promises
不要有太多的山盟海誓
I don’t wanna run away, I don’t wanna be alone
我不想要走远,我不想要一个人孤单
No Promises
不要有太多的山盟海誓
Baby, now I need to hold you tight, now and forever my love
宝贝,我现在只想将你紧紧拥入怀中,现在直到永远,我的爱人
No promises
不要有太多的山盟海誓
不要有太多的山盟海誓
arms
不要有太多的山盟海誓
arms
Here tonight.
就在今晚

prefect  发表于 2013-1-10 17:24

评分

...........3 + 1 赞一个!
水净秋宵 + 2 很给力!
aichun + 15 赞一个!
沉2 + 10 赞一个!
一个起始点 + 10 很给力!

very good!!!!

nice  详情 回复 发表于 2013-8-22 18:12

great job!!!1

very well  发表于 2013-2-21 14:25

thx for sharing !!!

I like it !

It sounds nice. Thanks a lot.

Beautiful man.

s6651605 发表于 2012-10-17 21:45
very good!!!!

Very good!

it is so nice

very good.

I don’t want to let go,my dear.

thanks,i like this song very much!

wounderful  voice!

How to download it please?

pretty good, a sweat voice

评分

陆海通 + 13 很给力!