设为首页收藏本站我的收藏

大耳朵英语社区

第424期双语笑话[2010年4月14日]

Many years after receiving my graduate degree, I returned to the State University of New York at Binghamton as a faculty member. One day in a crowded elevator, someone remarked on its inefficiency. I said the elevators had not changed in the 20 years since I began there as a student.
      When the door finally opened, I felt a compassionate pat on my back, and turned to see an elderly nun smiling at me. "You'll get that degree, dear," she whispered.
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

获取研究生学位多年以后,我回到位于宾翰顿的纽约州立大学当教员。一天,电梯里很拥挤,有人抱怨电梯效率太低。我说自我在那里当学生起,20年来电梯一直没有换过。
  最后当电梯门打开时,我感到有人在我的背上同情地拍了一下,回过头来我看到一位年长的修女正在朝我微笑。“你会拿到学位的,亲爱的,”她低声说道:

开心完之后学点小哲理吧 ~o(∩_∩)o~
http://bbs.ebigear.com/thread-121877-1-1.html

很精美的桌面口语美图哦O(∩_∩)O~
http://bbs.ebigear.com/thread-121878-1-1.html

P.S.:如果觉得本贴还不错,请别忘了评分。评分是你的一项权利,并不会使您的钱包变薄~也可以把你的意见和建议发给我。一起进步吧~~

评分

z6456399 + 8

i get my degree more than 20 years.  haha

改版了差点没有找到,呵呵

评分

clafouti + 10 呵呵 恩 跟大耳朵一起进步哦

{:3_56:}!~~~20年了,可以的

评分

clafouti + 8 不太明白哦~

I can't not guess

评分

clafouti + 8 呵呵 常来 加油哦~

HAVE A LOOK!

评分

clafouti + 8 好的 呵呵 welcome~

because you have been studied here for 20 years.

评分

clafouti + 11 那可真够吓人的~

:lol  have a look~!

评分

clafouti + 8 好久不见啊 哈哈~

I am so happy to read  it .this story give  slimes

评分

clafouti + 11 glad to hear that~welcome~

have  a  look @

评分

clafouti + 8 哈哈 好可爱的Id~

我是来打酱油的~~~

评分

clafouti + 8 要不客官再来点醋~哈~

thanks a lot

评分

clafouti + 8 my pleasure~常来哦~

I think I can guess the answer.

评分

clafouti + 8 让我看看你的答案吧 呵呵

i read it before,but i can't remember what did she say /

评分

clafouti + 10 呵呵 那就看看吧~

what she said ?

评分

clafouti + 5 猜猜答案吧 老朋友

评分

clafouti + 11 哈哈 了不起~