设为首页收藏本站我的收藏

大耳朵英语社区

六级翻译(3)

1. During the meeting,hardly他一开始说话,就被听众打断了)

2.   Surrounded by the police, the kidnappers   (没有选择,只能投降)

3. The concerned mother thrilled at the news of (她的儿子被大学入取了)

4. The lecture was so boring that        
(学生忍不住打起哈欠)

5. I‘ll be very grateful if you could  (好心载我一程去学校)

Ø

如果朵友们觉得07011503的贴子还不错,希望大家能给我评分。并且希望大家能多多参与回帖,我还是一个大三工科学生,希望朵友们能好好支持一下我的工作。3Q啦。。。。。。。。最重要的是大家会得到奖励哦~~让我们一起努力让我们的大耳朵越来越好吧。

更多精彩,尽在大耳朵六级考试交流
     http://bbs.ebigear.com/forum-181-1.html

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

评分

mengzh8888 + 1 赞一个!
niekai + 10

不好意思呵,答案暂时是弄不了。。。。。。。。。。
   隐藏功能用不了,出来的全是乱码。。。。。。。。。。。。。。。。
     我待会再看看,实在不行,到时把答案发给朵友们。。。。。。。。。。

我来看看....

评分

07011503 -3 不能这样回帖 呵。。。。。。。。。。。

那快快修好吧~

1. During the meeting,hardly(他一开始说话,就被听众打断了)
During the meeting,he was disturbed hardly when he just began to speak.

2.   Surrounded by the police, the kidnappers   (没有选择,只能投降)
Surrounded by the police,the kidnappers had no choice but gave in.

3. The concerned mother thrilled at the news of (她的儿子被大学入取了)
The concerned mother thrilled at the news of his son's being admitted in the colledge.

4. The lecture was so boring that         (学生忍不住打起哈欠)
The lecture was so boring that the students  almost yawned.

5. I‘ll be very grateful if you could  (好心载我一程去学校)
I'll be very grateful if you could do me a favor and  picked me up to th school.

OK,it's done at length.

评分

07011503 + 2 + 7 呵呵。。。。。 你的英语很好哦。。。。

speaking,he was disrupted at once by audience

had not choice except gave up

that her son was receibed by a university

the students can not help

take me to school by herat

评分

07011503 + 3 Your answer is a little messy Pleas

have a look

评分

07011503 -3 我觉得不能这样回帖啊。。。。。。

恩,我会尽最大的努力弄好的。。。。。。。。 4# 特拉芙德

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

1. During the meeting,hardly(他一开始说话,就被听众打断了)
During the meeting,he was disturbed hardly when he just began to speak.

2.   Surrounded by the police, the kidnappers   (没有选择,只能投 ...
小妹姝 发表于 2009-11-8 20:46

hardly 后面要用倒装吧。。。。。。。。而且,你把题目都改变了
    大学拼写错误,是college。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

U  have done well。。。。。。。。
   Olny some  little mistakes。。。。
      Please more careful。。。。。。。 5# 小妹姝

而且好多错误,我都不知道怎么修改了
   答案我已经弄好了,自己参考一下 6# moon0710

呵呵。。。。。。。。。。
    终于把答案弄好了,大家看看吧。。。。。。。。。
                    :hug:

11# 07011503

受教了哈,thanks for pointing out my mistakes with your hard work.....

第一题为:hardly when  he began to Speak would he  be disruppted  by the  audience其他答案同小妹姝O(∩_∩)O~